Over Brinker:
Brinker Feel Good Carpets is verheugd om voor de eerste keer deel te nemen aan Hollands Fabrikaat. Ons team heeft met bezieling gewerkt aan nieuwe, aansprekende collecties. Wij presenteren u nu bijzonder fraaie kwaliteitskarpetten in veel dessins, kleuren en maten. Onze branding en marketing is ook compleet vernieuwd. Van beeldmerk, huisstijl, fotografie, catalogi, showroom tot moderne responsive website www.brinkercarpets.nl. Wij staan helemaal klaar om er samen met u een bijzondere FEEL GOOD STORY van te maken!

De Brinker Feel Good Collection heeft nu 53 modellen in ruim 200 gevarieerde dessins en prachtige kleuren. De natural carpets blijven erg populair; in deze stijl is nu nog meer keuze. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Door ons vakkundig design-team en eigen hoogwaardige productie komen wij tot een uitstekende kwaliteit karpetten. Onze handgemaakte karpetten worden vervaardigd van de beste garens.

Onze producties in Europa, India en Marokko zijn maatschappelijk verantwoord en hoogwaardig. De basismaterialen scheerwol, katoen, viscose, banaan-zijde, sisal en koeienhuid zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Onze collecties zijn overwegend handgeweven en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is ook een mooie selectie handgetuft en handgeknoopt. En speciale karpetten van 100% viscose in vintage-look, originele koeienhuid en patchwork gerecyclede tapijten. Brinker Feel Good Carpets is er voor elke lifestyle in elke woonomgeving
Adres:
Peppelenbos 5-C
6662 WB ELST (GLD)
Holland
Tel: +31 481 361510
Fax: +31 481 353737
Website: www.brinkcarpets.nl
E-mail: feelgood@brinkercarpets.nl
 
 
 
Facebook: